Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

hírek szabadon

Változz előnyödre!

Túl félelmetes volt, ezért kidobták....

loading...

 

Igen tudjuk, hogy csak egy nagyon vékonyka vonal választja el a vicceset a félelmetestől. Kanadában például ki kellett vonni a forgalomból ezt az ijesztgetős bábot, mert túl félelmetes volt. 

halloween-decoration-scary-peeper-creeper-66 de túl sok panasz érkezett rá, hogy félelmetes. Valami még a CBC televíziót is megkereste, hogy tegyenek már valamit, mert  a maszk szénné ijesztgette a családtagjait. Ez már nem vicces, ez már bűntény! Nyilatkozta a TV-nek a kétgyermekes anya. A leskelődés Kanadában egyébként valóban bűnténynek számít.
Végül az áruház kivonta a forgalomból a kis bűnözőket, szerencsére dutyiba nem kerültek, csak az Egyesült Államokba exportra, ahol tehát még korlátozott számban hozzá lehet jutni ezekhez a gazemberekhez, már ha valakinek van hozzá humora. 

 

 

 

 

boredpanda

A bejegyzés trackback címe:

https://recentart.blog.hu/api/trackback/id/tr7111845141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása