Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

hírek szabadon

Változz előnyödre!

Lúdbőrös leszel a meghatódottságtól, ha meghallod ezt a karok nélküli lányt zongorázni és énekelni!

Lorelai Mosnegutu Romániában látta meg a napvilágot. A kislány karok nélkül született, ezért biológia anyja magára hagyta, abban reménykedve, hogy gyermeke meghal. Azonban Lorelai élni akart, és ma már 14 éves.tinédzser lány rengeteget köszönhet örökbefogadó anyukájának, akit csak Mama Vio-nak hív, hiszen az asszony gondoskodott róla, tartotta benne a lelket, hogy végül azzá váljon, aki a videóban megmutatja a Romania’s Got Talent zsűrijének és közönségének tehetségét, elképesztő, emberfeletti lelki erejét.

loading...

Lorelai mindössze 6 hónapos volt, mikor Mama Vio egy ceruzát dugott a lábujjai közé, gyakorlásra kényszerítve, hogy lábai megerősödjenek és képes legyen olyan dolgokat is elvégezni velük, amelyeket normális körülmények között a karjaival, kezeivel kellene megoldania. Ennek köszönheti Lorelai, hogy iskolába járhatott, eddig már 10 könyvet írt, főként versekben nagyon jó.

Azonban Lorelai igazi szenvedélye a zene, az éneklés és a zongora. Isteni tehetség, mikor felcsendül angyalian szép, mégis erőteljes hangja, mindenki a zsebkendője után nyúl. Nem is csoda, ha a zsűrit is elvarázsolta, Andi Moisescu el is mondta, hogy soha nem gondolta volna azt, hogy ebben a műsorban ekkora élettanulságban lesz része.

A bejegyzés trackback címe:

https://recentart.blog.hu/api/trackback/id/tr9612479019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása