A tapasztalt állatmentő sem bírta könnyek nélkül ennek a kutyusnak a megmentését

loading...

Sürgős telefon érkezett egy nap az állatmentőkhöz: egy kóbor kutyát elcsapott egy autó, azonnal segítségre szorul. A kutyust egyedül, az út szélén találták meg, borzalmas állapotban. Messziről nem tudták megállapítani, hogy komolyan megsérült, vagy csak félt az emberektől, a legrosszabbtól tartottak, hogy mindkét állítás igaz…

Az egyik állatmentő óvatosan megközelítette a kutyust és simogatni kezdte. Sikerült ráadni a pórázt, de szegény eb a falhoz szorulva, remegve várta, mi fog most történni vele. Végül megengedte a nőnek, hogy kézbe vegye, és akkor valami olyan történt, amire még a tapasztalt állatmentő sem tudott sírás nélkül reagálni. Az eb elkezdte puszilgatni őt, akkor értette meg ugyanis, hogy végre jó kezekben van.

Az állatkórházba vezető úton a kutyust el is nevezték, a Layla nevet adták neki megmentői. Megmentése nem volt nehéz, de ami utána következett, az mindenki számára lélekpróbáló volt. Layla olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy egy hajszálon múlt az élete, két heti intenzív kezelés várt rá. Örökbefogadói minden egyes nap meglátogatták a gyenge, lábadozó kutyust, akit minden egyes vizit megerősített egy kicsit. Nem sokkal később már egyre jobban lett, nem adta fel, most pedig boldogan folytathatja az életét.

Ha te is meghatódtál a videón, dobj egy lájkot, vagy oszd meg a barátaiddal is!