Gwyneth Paltrow smink nélküli képet posztolt magáról a 44. születésnapján

És meg kell mondani, hogy sugárzik a szépségtől. 

Azt nyilatkozta a napokban, hogy ahogy öregszik egyre jobban érzi magát a bórében. Megtetszett neki a smink nélkül mozgalom, melyet Alicia Keys ismertetett meg vele. 

o-alicia-keys-vmas-570.jpg

A szelfi nem biztosíték arra, hogy folytatása lesz a smink nélküli fotósorozatnak, de a Huffington Postnak arról beszélt, hogy ahogy öregszik egyre jobban érzi magát a bőrében. És inspirálta az a mozgalom,a mit Alicia Keys indított el, a smink nélküliség jegyében. 

“A legérdekesebb időszak egy nő életében, amikor 40 éves lesz. Ilyenkor egy szoftverfrissítésen megy át, ahogy én nevezem. Ezzel együtt rengeteg új dolog történik, az önelfogadás útjának térképén. Megismered az igazi belső jegyeidet, csak olyan kapcsolatba fektetsz, ahol ugyanazt kapod, amit adsz, és nem foglalkozol a lényegtelen dolgokkal.  Végre megérzed a saját értékeidet, és el is kezded szeretni ezeket. A jövő hirtelen elveszti jelentőségét, és az egész múlt ott van az arcodon.  

“Inspirál a #nomakeup - smink nélkül mozgalom, mert épp azt mondja, itt vagyok, ez vagyok, itt tartok, és ezt megbecsülöm."

Reméljük ez mind így is marad! Boldog születésnapot a természetesen szép Gwineth Paltrownak!

Huff Post