Lezárult Bálint Antónia rágalmazási pere, nagyon elbántak vele

Bálint Antóniát gyermeke apjának jelenlegi felesége citálta bíróság elé egy rágalmazó Facebook-poszt miatt. Az ügyben első fokon született ítélet.

Bálint Antónia évekkel ezelőtt egy Facebook-posztban keresetlen szavakkal illette gyermeke apjának jelenlegi feleségét. Ezért került bíróság elé az egykori modell, ügyében nemrég ítélet is született egyelőre csak első fokon. Négy évvel ezelőtt indult a pereskedés, de még több ügy is folyamatban van, ezért szokatlanul szigorú ítélet született.

loading...

Bálint Antóniát próbára bocsátották

Forrás: TV2

Bálint Antóniát rágalmazás bűntettében bűnösnek találta a bíróság, és egy év próbára bocsátották. Földesi-Béres Rózsa, Antónia egykori párjának felesége nyilatkozott a perről.Azzal védekezett a bíróságon, hogy a k**vázás azért nem rossz dolog, mert ő a saját édesanyját is szokta így nevezni.Szerintem ez mindent elmond róla. Mégis akkor döntöttem el négy éve, hogy beperelem, amikor féltékenységében, bár ő maga is édesanya, a fiamat is belekeverte az ámokfutásába" – mondta a feleség a Borsnak. Az ügyvédje azt is megindokolta, miért kapott az egykori modell ilyen súlyos ítéletet.Azért nem a megszokott ítéletet hozták, mert úgy gondolták, több ilyen ügy is folyamatban van, és talán a próbára bocsátás olyan megelőző hatással is bír majd,amely a hasonló cselekedeteket féken tartja. Ha még egy hasonló eset bekövetkezik az elkövetkezendő egy évben, akkor e miatt és a következő eset miatt is elítélik, és a kettőt egybevonják. Akkor akár felfüggesztett szabadságvesztést is kaphat" – mondta dr. Berényi András ügyvéd.