Betörőt akartak fogni a rendőrök, de nem bírták ki nevetés nélkül, mikor elfogták a betolakodót

loading...

028

Képzeld el, hogy egyedül vagy otthon az éjszaka közepén, majd valami furcsa, ijesztő zajt hallasz a házban… Mit teszel? Egy 18 éves kaliforniai fiú azonnal a telefonhoz sietett és hívta a rendőrséget, az első gondolata ugyanis az volt, hogy betörő van a házban. Mikor az egyenruhások kiérkeztek, megtalálták a zaj forrását… aztán nem tudták abbahagyni a nevetést.

“Kiérkeztünk a helyszínre a fiú pedig teljesen meg volt rémülve, azt mondta, valaki betört a házba,” mesélte Spencer Crum seriff.

A srác azt is elmondta a rendőröknek, hogy kutyái is megállás nélkül ugattak, mintha valami nem lenne rendben és figyelmeztetni akarták volna őt. Elkezdték átkutatni a lakást, aztán nem sokkal később rá is akadtak az illetéktelen behatolóra. Ami azt illeti, farkasszemet nézett velük az egyik tetőablakból.

031

“Az egyik utcán őrködő rendőrtiszt zajt hallott, ezért zseblámpájával a hang forrása felé világított, ahol azonnal észrevette a besurranót. Egy kutya lógott ki félig az egyik ablakon, a rendőr pedig nem tudta visszafogni a nevetést, mikor megpillantotta az ebet.”

030

A kutya egy hatalmas német dog volt, aki egyébként a házban lakott, a gazdája azonban annyira bepánikolt, hogy teljesen elfelejtette, hogy egyik kutyája az emeleten van. Az eb csak ki akart menni a kertbe, de az ajtó be volt zárva, a lenti kutyák pedig azért ugattak, mert ők meg fel akartak menni társukhoz.

029

“Már 25 éve vagyok rendőr, és rengeted furcsa híváshoz volt már szerencsém, de hogy valaki a saját kutyáját nézze betörőnek, na ilyen még sosem volt!,” mesélte Crum.

Forrás: boredpanda.com