Ez a japán trükk 10 másodperc alatt megszünteti a csúnya vállproblémádat – ennyire egyszerű

loading...

A merev nyak és vállprobléma tönkreteheti egész napját. Amikor ez az izommerevség egész napos fájdalommá alakult át, nem könnyű a munkánkra vagy más egyéb dologra odafigyelni. Ez a trükk lehetőséget ad Önnek arra, hogy ismét kezébe vegye élete irányítását, 10 másodperc az egész.

A japán Youtube csatorna, amit care4body-nak hívnak, közzétett egy filmet, melyben bemutatják, hogyan lehet egy törölköző segítségével a merev nyaki és váll izmokat kilazítani. A teremben álló egyik ember megkéri a másikat, hogy a kezelő ágyon fekvő hölgy válla alá tegyen be egy összehajtogatott törölközőt.

A hölgyet arra kérik, mélyen lélegezzen 10 másodpercig. Nem tudjuk biztosan, hogy ez a trükk működik-e, de annak ellenére, hogy a filmben japánul beszélnek a hölgy arckifejezése pontosan elárulja nekünk, mennyire jól érzi magát miután kivették a törölközőt a válla alól.

Bárkinek, akinek merev a válla vagy nyaka, érdemes kipróbálni ezt a trükköt. Semmibe nem kerül és csak 10 másodpercet vesz igénybe. Kérjük próbálja ki és ossza meg velünk tapasztalatát a Facebook-on!

csodalatos.co