Tíz klassz dolog, amit ha meglátsz, azonnal meg akarsz venni

loading...

Vannak olyan dolgok, tárgyak, ruhadarabok, amit ha meglát az ember, azonnal birtokolni akarja. Ezekből gyűjtöttünk össze tízet, amit mi nagyon megszerettünk, és talán nektek is ugyanúgy fog tetszeni. 

Hát nézzük, hogy egyezik-e az ízlésünk, és te is sorba állnál az alábbi darabokért.

A szárny alakú hátizsák

VAn-e valaki, aki nem álmodott arról, hogy repülni szeretne, hát sajnos azt ebben a hátizsában sem lehet, de a szépsége angyali külsőt kölcsönöz viselőjének. És feltétlenül bezsebelhetünk néhány irigy pillantást.

 

Unikornis papucs

Még több varázst szeretnél az életedbe? Akkor vedd fel ezt az unikornis alakú papucsot. Szó szerint fényben járhatsz ha viseled.

Kapucni, amiben bárhol alhatsz egyet

Látszólag átlagos kapucni, de egy mozdulattal könnyedén kispárnává alakíthatjuk, és bárhol ledőlhetünk benne, garantáltan kényelmes! Zseniális ötlet.

Sárkány kesztyű

Nem tehetsz róla, de imádod a különleges kesztyűket? közeledik a tél, ebben a kesztyűben biztosan mindenki téged figyel majd a villamoson. Nemcsak különleges, hanem nagyon meleg is. 

A szoknya, amely képzőművészeti alkotás is egyben

Ki mondta, hogy a képzőművészet a falra való? Tévedett! Egy indonéz butik tulajdonosa elhatározta, hogy megtöri a megszokást, és ruhadarabokat készít, melyen festmények vannak. És lássuk be jól tette. Van Gogh, Picasso, da Vinci, művészet imádók oda lesznek érte, akárcsak mi.

Egy kenguru macskaimádóknak

Hogy a cicád mindig jó melegen legyen, és vihesd bárhová, egy tervező megalkotta a macskabarát zsebet. Még egy pamacsot is tervezett hozzá, hogy a cica ne unatkozzon utazás közben. Aranyos, bár nem hisszük, hogy sokan megveszik, azért lehet, hogy lesz akinek örömöt okoz!  Mi imádtuk.

A gyapjúsál a legbátrabbaknak

Emlékszel, amikor Leonardo DiCaprio hattyúval a nyakában fotózkodott? Már te is megteheted, ha megveszed ezt a sálat. Kimennél benne az utcára?

"Tasty" socks

Donut, fahéj, pizza alakú zokni...Legalábbis egy kis kreativitással mindezt meg lehet ezekből a zoknikból csinálni. Csak nehogy állandóan éhes legyél, ha ránézel a lábadra, viselés közben.

Sötétben világító szoknya

A tökéletes szoknya azoknak, akik szeretik az eget csodálni egy nyári éjszakán. 250 kis égő van belevarrva az anyagba. Partira kiváló, csak úgy vonzza a tekinteteket. 

Az öltöny, amiről nem tudod levenni a szemed

Elsétálnál egy férfi mellett, aki ilyen öltönyt visel? Persze, hogy nem. Hát, ha elég bátor vagy, és állod a tekinteteket, akkor itt ez az öltöny. 

Ombre harisnya

Különböző színekben létezik, attól függ, épp milyen kedved van.Biztosan kitűnsz a tömegből, ha ilyet viselsz.