Mi a születésszámod? Ez az állat lenne a patrónusod!

loading...

A számmisztika szerint születésszámod arról is árulkodik, milyen állat testesíti meg leginkább a személyiséged legbelső tulajdonságait. Ha kíváncsi vagy, számold ki a születésszámod: add össze a születési dátumod eredményeit, majd a kapott szám számjegyeit, egészen addig, amíg egy egyjegyű számot nem kapsz. Ha például 1977. 02. 06-án születtél, akkor a születésszámod 1+9+7+7+2+6=32=3+2=5.

1 - Farkas (egyedi személyiség vagy)

 Ha az egyes szám jött ki eredményül, akkor a te pártfogód a farkas. Ugyanúgy ahogy ő, te is mindig a magad feje után mész, járod a magad útját. Igaz, képes vagy jó csapattag lenni, de segítség nélkül is boldogulsz az életben. A benned szunnyadó farkas, kivételes jellemet leplez, képes vagy arra, hogy a veled született fékezhetetlenséged és vadságod ellenére, ha kell, szelíddé válj. Amennyiben szükséges be tudsz illeszkedni a társadalomba, ahol a tanulás segítségével fejlődésre is képes vagy.

2 - Kutya (hűséges vagy)

Amennyiben a te születésszámod kettes, akkor a kutya a segítő állatod, amely a hűséget szimbolizálja. Ez a te életedben is az egyik leginkább nélkülözhetetlen szükséglet. A legfőbb jellemződ, hogy minden hátsó szándék nélkül, tiszta szívből és intenzíven szeretsz. Akiket megkedvelsz, megszeretsz, azokhoz az utolsó leheletedig ragaszkodsz. Az önzetlen szereteteddel másoknak is segíthetsz megtalálni a helyes utat saját maguk elfogadásához, illetve megmenthetsz másokat vele. Azonban vigyázz, mert ha nem figyelsz eléggé, visszaélnek a nyíltságoddal, és a jó szíveddel!

3 - Kígyó (nem találsz megértésre)

Patrónusod a kígyó, mivel akik nem igazán ismernek téged, azok számára nem tűnsz kedvelhető személyiségnek. A környezeted legtöbbször nehezen ért meg. Azonban, ha valaki képes a felszín alá látni, az észreveheti, milyen csodálatos ember vagy, és mennyi minden lakozik benned. Mélyen rejlő tulajdonságaid között megtalálható a belső szépség, a rejtélyes tudás, amivel nem hivalkodsz. Sokan veszélyt látnak benned a titokzatosságod miatt, ezért fenntartásokkal közelednek hozzád.

4 - Elefánt (első a család)

Segítőd az elefánt, amelyben benne rejlik a bölcsesség, az erő és az egyénisség. Rendíthetetlenül tudod mi az, amire vágysz, mik a céljaid, de ezeket türelemmel vagy képes kezelni, s nem rohansz fejjel a falnak. Megvárod, amíg neked kedveznek a csillagok és akkor valósítod meg vágyaidat. A családod rendkívül fontos neked, akárcsak az elefántoknak. Nyugodt természeted van, azonban ha valaki bánatot, sérelmet okoz neked, az emlékeidben örökre megmarad.

5 - Madár (imádsz szabadon szárnyalni)

a születésszámod az ötös, lelked szabadon szárnyal, mint ahogy a madár az égen. Nem viseled el a kötöttségeket, szereted magad eldönteni, hogy mikor hova mész és ott mennyi ideig maradsz. Belső szépséged sugárzik, de ha gátolnak, kisajátítanak, ezen értékeid elhalványulnak, és te sem leszel már a régi önmagad. Ezzel, pont attól fosztanak meg, ami a te sajátosságod, különlegességed. Vigyázz, mert, ha nem figyelsz, elvesztheted a belső békédet és boldogságodat!

 

6 - Gepárd (fürgén megragadod a lehetőségeket)

Ha a hatos számmal rendelkezel, a te személyes segítőd a gepárd képében jön el hozzád, amely egy szerfelett gyors, és kivételesen karcsú állat. Ezeket a tulajdonságokat te is magadban hordozod: ragadozószerű ösztönökkel, szélsebesen reagálsz a téged ért ingerekre. Ezért a te közeged azok a területek, ahol erre szükség van, és olyan gyorsan kell a lehetőségekre lecsapni, ahogyan azt egy átlagos ember nem tudná megtenni. Légy bátor és gyorsan csapj le az adódó lehetőségekre, mint ahogy a patrónusállatod teszi a prédájával! Figyelj oda, mert az elhúzódó és fárasztó dolgok nem állnak közel hozzád és nem szereted azokat!

 

7- Medve (benned szunnyad a "vadállat")

A te védelmeződ a medve, mely megtestesíti nézetedet a világra, mely elővigyázatos és komótos, ugyanakkor mélyen benned mérhetetlen erő és vadság nyugszik. Ez a rejtett jellemvonásod akkor tör utat magának és bukik a felszínre, ha valaki igazán felbosszant. Ilyenkor aztán kő kövön nem marad. Ezt leszámítva, mindenkiben, aki meglát, bizalmat keltesz, és egy kedves, szeretni való embert látnak benned. Már csak a látványod is elég ahhoz, hogy sok embernek megnyugtatást adj.

8 - Delfin (nem e világ szülötte vagy)

A te patrónusállatod a delfin, mely rendkívül értelmes és érzékeny élőlény. Az intelligenciád kimagasló, de ennek ellenére csak nehezen találod meg a hangot másokkal. Úgy érzed legtöbbször, hogy senki nem ért meg téged, és nem tartozol ehhez a világhoz. Ez nem így van, csak mindig próbálkozz nyitni és kommunikálni a többiekkel, így majd ők is kedvezőbben fogadnak téged. Amikor igazán megismernek majd, rájönnek, hogy mennyire elbűvölő személyiséggel rendelkezel.

 

9 - Macska (mestere vagy a sikeres újrakezdésnek)

Ugyanúgy, mint a macska, képes vagy mindig talpra esni, és leküzdeni bármilyen nehéz akadályt, ami az utadba kerül életed folyamán. Sokszor mindent újra és újra kell kezdened, de neked ez nem lehetetlen, mivel kilenc életed van, mint a pártfogódnak. Személyiséged megosztó, de szerencsére nem is várod el azt, hogy téged mindenki imádjon. Tisztában vagy azzal, hogy a te szabad beállítottságodat, kiemelkedő érzelmi intelligenciádat nem mindenki értheti meg.