Megtudtuk miért vált el Angelina Jolie és Brad Pitt

loading...

Hát ez a nap is elkövetkezett, amely a napokban számos háziasszony, fiatal lány sőt pár legnagyobb problémája a világban: Angelina Jolie és Brad Pitt elválnak.

Pontosabban Angelina adta be a válóper, kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozva.

Azt mondja, hogy már nem bírta elviselni, hogy Brad egyedülálló férfiként élte az életét, míg ő csinált mindent.

Brad pedig azt mondja, hogy Angelina állandó piszkálódásaitól már nem tudott élni.

 

Hat gyermekük: Maddox, 15, Pax, 12, Zahara, 11, Shiloh, 10, és az ikrek Knox and Vivienne nyolc évesek – természetesen állandóan veszekedtek, mint a gyerekek általában.

Hat nevelőnőjük van, mindegyik gyerek mellett egy, ezen kívül két tanárt, és egy éve még három nevelőt fogadtak fel a gyerekek mellé.

Az egyik nevelő, azt nyilatkozta, hogy a gyerekek állandóan veszekednek, nem tartják be a lefekvési időt, még éjjel is rohangálnak a lakásban, és felébresztik a szüleiket. És a szülők képtelenek érvényesíteni az akaratukat. A legnagyobb fiú Maddox iszik, a fegyverek megszállottja és autót vezet a pár hatalmas birtokának kertjében. Shiloh már három éves kora óta fiú szeretne lenni.

A gyerekeket sokáig otthon nevelték, de Angelina ragaszkodott hozzá, hogy iskolába járjanak, mert szocializálódniuk kell. 

 

2014-ben Sydney-ben, a szomszédok legnagyobb megrökönyödésére, egy szállodában estek egymásnak, csak órákkal azelőtt, hogy Angelina filmjét a Rendíthetetlent bemutatták. 

A veszekedés után Angelina magára maradt a teraszon.

De végül átölelték egymást, és a vörös szőnyegen, már mint boldog pár mutatkoztak.  Ez azonban már akkor egy baljós jel volt a 12 éve együtt élő pár jövőjét illetően. 

A színész nemrég Horvátországba utazott egyedül, ahol egy gondtalan egyedülálló férfiként viselkedett.Jolie szerette volna ha a nyár végét együtt töltik, de Pitt ehelyett egyedül ment egy nyaralni. Természetesen Angelina emiatt is kiborult, így egy jó nagy veszekedés is megelőzte a válóper beadását. 

A most két éve házas és 12 éve együtt élő pár útjai ma úgy tűnik végleg elválnak. Angelina magának kéri a gyerekeket, Bradnek csak láthatást engedne. 

Ismét beigazolódott, hogy még a legszebb történetnek is vége lesz egyszer. Vagy mégsem? Várjuk a folytatást.