A legújabb szépségtipp: AZ OLAJ

Az idei év legnagyobb beauty-felfedezése a száraz olajak használata, amik csodát tesznek a bőrrel. Nézzünk néhányat, amik tényleg működnek!

 

 

Sokan megijednek attól, hogy krémek helyett olajat használjanak a bőrükre, mert tartanak tőle, hogy órákon át ragadni és fényleni fognak. Nos, a mostanában kapható, jó minőségű termékekkel ez nem fordulhat elő, hiszen nagyon keveset kell használni belőlük. Igaz, az áruk néha borsos, viszont pont azért, mert egyszerre elég csak pár cseppet felkenni, így egy üveg nagyon hosszú ideig elég.

liluolaj2

Happy Skin Beauté de Luxe mell és dekoltázs ápoló olaj

A Müllerben kapható ez a termék,A kizárólag természetes anyagokat tartalmazó, parabénmentes olajnak kicsit fura illata van, cserébe nagyon jól működik.

happyskin

Omorovicza Miracle Tündöklő Arcolaj

Az Omorovicza szintén egy magyar márka, aminek a termékeit már olyan celebek is használják, mint Daniel Craig és Laura Linney, és nem véletlenül: a Miracle olaj tényleg csodákra képes. Homoktövis, kollagén, Omega 7 – tele van olyan hatóanyagokkal, amiktől sugárzó lesz a bőr, és tényleg elég belőle 2-3 csepp. Az Andrássy úti boltjukban szerezheted be.

omorovicza

Sunday Riley Luna Sleeping Night Serum

A kifejezetten éjszakára készült Luna színe tényleg sötétkék, mivel sok benne az azulén, amit kék varádicsból, illetve német és afrikai kamillából nyernek ki. Összehúzza a pórusokat, csökkenti a ráncokat és a szarkalábakat: ha lefekvés előtt felkenem, reggelre még a leghúzósabb nap után is rendbe hozza az arcomat. A Neroli parfümériában kapható.

luna

lilu.blog