Brad Pitt még látszólag nem lábalt ki Angelina Jolieból

A színész nemrégiben adott hosszú interjút a GQ-nak, melyhez eléggé zavarbaejtő képek készültek róla, ebben beszélt arról is, hogy teljesen letette az alkoholt, amihez saját bevallása szerint is túl szoros kapcsolat fűzte. Brad Pitt most a War Machine premierén jelent meg egy túlméretezett öltönyben, ami nem feltétlenül volt a legjobb választás, mert kiemelte, hogy mennyire le van fogyva. A film – melyről itt írtunk – egyébként május 26-án már látható lesz Netflixen.

loading...

NEW YORK, NY - MAY 16: (L-R) Chief Content Officer for Netflix Ted Sarandos, actor Brad Pitt, and Vice President of Original Film for Netflix Scott Stuber attend a special screening of the Netflix original film "War Machine" at The Metrograph on May 16, 2017 in New York City.   Jason Kempin/Getty Images for Netflix/AFP

A többi felvétel is kiverte a biztosítékot. Volt, akinek egy petevezeték, másnak egy vergődő féreg jutott eszébe arról a látványról, amint Pitt talpig rózsaszínben, teljesen kifacsarodva fekszik egy fehér homokos dűnén.


A sivatagba csapódott teafilter is érdekes látvány.


És van még itt egyéb érdekesség is…

hir24