A nő egy idős férfihoz ment feleségül a pénze miatt, amikor a férfi meghal, sokkoló dologra jön rá

loading...

A 68 éves francia férfi Marcel Amphoux nagyon visszahúzódó életet élt. Nem akart sok pénzt költeni, nem volt nála bekötve a víz és áram sem volt. Egyszerű életmódjának köszönhetően nagyon sok pénzre tett szert az évek során és ezen felül az Alpokban volt egy darab földje is Puy-Saint-Pierre közelében. Ezt a szüleitől örökölte. Ez egy síparadicsom közelében volt és így a terület értéke évről évre nőtt - írja a Napjaink.org.

Ennek ellenére Marcel nem úgy nézett ki, mint egy gazdag ember. A lakását megosztotta családjával és megengedte nekik, hogy lakbér fizetése nélkül ott lakjanak. A nők azonban soha nem érdekelték igazán. De mindez 2010-ben megváltozott, amikor a nála 21 évvel fiatalabb, Párizsban élő Sandrine Deviallarddal találkozott.

A barátok és a családja figyelmeztette Marcelt, azt gondolták a nő csak a pénzét akarja. Azt mondták, nem véletlenül találkoztak. A nő meg szerette volna venni a földterület egy részét és amikor Marcel nemet mondott, a nő meghívta őt vacsorára. Sokan megbámulták őket, az elegánsan öltözött nőt és a szakadtan öltözött férfit. Marcelt azonban nem érdekelte, mit gondolnak róla az emberek.

Egy évvel később összeházasodtak a Hautes-Alpes régióban, Franciaország területén. Sandrine-t nagyon rosszul érintette az emberek pletykálkodása és az esküvő után is sokan kételkedtek a nő őszinteségében. Sandrine ugyanis továbbra is Párizsban élt, férje pedig az Alpokban lévő egyszerű kis házikójában. Gyakran találkoztak.

Az esküvő után körülbelül egy évvel történt a baleset. Marcel Sandrine két barátjával indult útnak, a balesetet ők túlélték, Marcel azonban meghalt. Ezek után az emberek gyanakodni kezdtek, hogy talán Sandrine szervezte meg az egész balesetet. Bár a nő nagyon zokogott a temetésen, röviddel azután már nem akarta látni Marcel családtagjait.

Történt azonban valami, amire senki sem számított. Előkerült egy végrendelet. Marcel nemsokkal halála előtt végrendelkezett vagyonáról, amit barátai és családtagjai között osztott szét. A házat, amiben lakott a falu lakóra hagyta,  a többi vagyonát és ingóságait családjára és barátaira hagyta. Sandrine nem kapott semmit. Úgy tűnik Marcel valamit kiderített feleségével kapcsolatban.

Sandrine a bíróságra vitte az ügyet azzal, hogy a végrendeleten hamis az aláírás. Most, négy évvel később megszületett a bírósági végzés, miszerint az aláírás hiteles volt. Sandrine tehát nem kapott semmit...

(napjaink.org)

loading...