Tudod, m a szerelmi számotok? Számold ki, és tudj meg többet a kapcsolatotokról

 

loading...

Tudd meg, milyen rejtett tulajdonságaitok vannak, és mi az, amit még nem véltél felfedezni magatokban, de segíthetne jobbá tenni a párkapcsolatotokat.

A számítás módja: add össze a saját születési hónapodat és napodat, valamint a párodét is, az évek nélkül. Ezt követően folytasd addig az összeadást, míg egyetlen számjegyet nem kapsz! Példa: A te születési dátumod: 1988.06.01; A párod születési dátuma: 1981.11.21. A számotok: 0+6+0+1+1+1+2+1=12; 1+2 = 3. A ti szerelmi számotok a 3-as.

1-es

Érdekes kapcsolat a tiétek, hiszen egy egyes személyiség mindig törekszik arra, hogy a másikon valamilyen módon uralkodjon, irányítsa az. Szereted elvarázsolni a társadat, amihez kiváló érzéked is van, hiszen intelligens, rendkívül tudatos és jó humorú vagy. Mindenre próbálsz azonnal megoldást találni és nem esel kétségbe semmilyen buktatótól, viszont az érzelmeidet nehezen mutatod ki, főleg ha dühös leszel valamiért. Ugyanis nem akarod megbántani a másikat, így inkább lenyeled a mérgedet. Bár önbizalommal teli embernek tűnsz, mégis, az esetek többségében csak akkor érzed magad erősnek, ha a párod elismer és dicsér téged. Tökéletességre vágysz, ezért sokszor nem veszed figyelembe az alapvető emberi értékeket. Ne felejtsd el, hogy csak akkor várhatod el a partneredtől a tiszteletet, ha te is megadod azt neki, és ha túlságosan ráerőlteted az akaratodat, előbb-utóbb nem úszod meg a vitákat, amiket ugye kínosan kerülsz.

2-es

Te az érzelmek és az érzékek embere vagy, szeretsz sok időd eltölteni kettesben a pároddal, de ügyelsz arra, hogy ez ne csak mennyiségben, hanem minőségben is megfelelő és tartalmas legyen. Mivel szeretsz sokat dolgozni, előfordulhat, hogy csak ritkán tudtok kettesben kimozdulni otthonról, de az ilyen alkalmak biztos, hogy kivételesek lesznek, mert gondoskodsz róla, hogy a külvilág megszűnjön létezni, és pár órára csak te és ő létezzetek. Alapvető tulajdonságod, hogy harmóniára törekszel, csendes, kedves és igényes ember vagy, aki nagyon függ a társától. Olykor annyira, hogy a döntések meghozatalát is teljesen rá bízod. A kockáztatás nem a te asztalod, sokkal inkább állandóságra, biztonságra kiszámíthatóságra törekszel egy párkapcsolatban. Hajlamos vagy túlzottan elárasztani a párodat a sok szeretettel és vágyaiddal, ami neki néha egy kicsit sok lehet.

3-as

Te a szavak embere vagy és a testbeszédet is nagyon jól felismered. Remekül kommunikálsz a pároddal, mindig biztosítod a szeretetedről szavakkal és tettekkel is, de ezt elvárod tőle is. Nagyon fontos számodra, hogy meg tudjátok vitatni a mindennapi problémákat, apró-cseprő ügyeket, vagy akár a családi vitákat is. Mivel nagyon szeretsz beszélgetni, melletted nem lehet unatkozni és pontosan meg találod az egyensúlyt: tudod, mikor kell éppen meghallgatnod a másikat vagy mikor üss el egy poént, hogy oldódjon a feszültség. Nem szereted az unalmas hétköznapokat és a párkapcsolatodban is arra törekszel, hogy az minél színesebb legyen. Ám, ha nem kapod meg a neked járó figyelmet, és a másik nem tudja fenntartani az érdeklődésedet, akkor sajnos fény derülhet arra, hogy te éppen nem a hűség bajnoka vagy.

4-es

Szereted a kiszámítható, nyugodt és lassan történő eseményeket, nem szeretsz kapkodni, emellett kitartó és becsületes vagy. Gyakorlatias módon tudsz gondolkodni az élet minden területén, és bár alapvetően megbízható társ vagy, nehezen mutatod ki az érzelmeidet, amiből több félreértés is adódik a párkapcsolatban. Szexuális életedben is a megszokott, már-már gépies elemeket keresed, így a párod néha ridegnek gondol, ugyanis nem erősséged a romantika. Nehezen viseled a kritikát, és ha a párod esetleg szóvá teszi a gépies gondolkodásodat, csúnyán támadásba lendülsz ellene, ami nagy vitát eredményezhet. Ilyen esetekben jobban jársz, ha vita helyett inkább saját magadba szállsz, és ha beláttad a hibáidat, akkor lehiggadva próbáljátok megbeszélni a problémákat.

5-ös

Lételemed a szabadság. Ezért ha a társad megérti, és meg is adja számodra a szabad mozgásteret, és nyilván a feltétlen bizalmat, akkor hosszú távú kapcsolatra számíthattok. Ha azonban azt érzed, hogy a párod csak egy kicsit is korlátozni próbál, esetleg szóvá is teszi, hogy hol voltál, merre jártál, akkor gondolkodás nélkül képes vagy menekülőre fogni. Nehezen alkalmazkodsz, nem a szabálykövetésről vagy híres, sőt, inkább törekedsz arra, hogy semmiképpen se szabványos, szürke és sablonos életet éljetek. Fontos számodra, hogy utazgass, új helyeket ismerj meg, és nyitott vagy akár idegen kultúrák befogadására is, hiszen abszolút beleillik a jellemedbe. Partnered számára egy kicsit elvarázsoltnak tűnsz, mert sohasem ott jár az eszed, ahol éppen kellene. Te már nagyban tervezed a következő napokat, miközben éppen egy romantikus vacsora kellős közepén vagytok. Egy olyan társ a legalkalmasabb számodra, aki hasonlóan élvezi az utazásokat és magát az életet.

6-os

Családcentrikus, békére és harmóniára törekvő személyiség vagy, aki kedvességével és vonzó szexuális kisugárzásával mindenkit képes elbűvölni. Számodra fontos az anyagi és érzelmi egyensúly optimális megteremtése, és bár szereted magad és a párodat is kényeztetni, apró ajándékokkal meglepni, pontosan tudod, hol a költekezés határa. Az érzelmeidet nagyon jól ki tudod mutatni, és szívesen érezteted is a pároddal, mennyire szereted őt. A szíved szinte mindenki számára nyitva áll, szívesen segítesz másokon, így sokszor az otthonotok egy kicsit átjáró ház jelleget ölt. Ugyanis a barátaitok, ismerőseitek mind-mind hozzád jönnek, ha szerelemi bánatuk van, vagy egyszerűen csak tanácsot kérnének valamilyen témában.

7-es

Zárkózott, nagyon érzékeny lelkű egyéniség vagy, aki hajlamos magára venni a világ összes baját és mélyen átérezni azt. Ennek köszönhetően hajlamos vagy a pesszimizmusra. Mivel nagyon jól átlátod az emberi kapcsolatokat, legyen szó szerelemről vagy barátságról, így nagyon megbízhatónak tartanak téged. Számodra fontos, hogy partnered művelt, okos és széles látókörű ember legyen, akihez testi-lelki kapcsolat egyaránt fűz. Szívesen beszélsz vele órákat az élet nagy dolgairól, és kíváncsi vagy az általa alkotott véleményre is. Zárkózottságod miatt nehezen létesítesz szerelmi kapcsolatot, mert mindig félsz attól, hogy elhagynak és akkor még jobban magadba zárkózol. Olyan társ illik melléd, aki képes elfogadni túlzottan érzékeny lelkűségedet, meghallgat és erőt ad, ha problémád van.

8-as

Dinamikus, kockáztató személyiség vagy, aki rengeteg energiával és optimizmussal rendelkezik. Párkapcsolataidban szeretsz te lenni az irányító, és ezt úgy éred el, hogy a másik észre sem veszi, hogy éppen az orránál fogva vezeted. Gyakran azonban előbb beszélsz, mint gondolkoznál, ami konfliktushelyzetet teremthet, mivel kendőzetlenül megmondod a másiknak a véleményedet. Lehet, hogy igazad van, de a kritikát diplomatikusabban is elő lehet adni, és egy kicsit burkoltabban. Érzelmeidről nehezen beszélsz, inkább egy saját verssel leped meg a kedvesedet, vagy egy általad készített festménnyel.

9-es

Kiszámíthatatlan és álmodozó természetű vagy, aki nagyon érzékeny és inkább tudomást sem akar venni a valóságról. A realitásnak ugyanis még a gondolatától is borzongsz. Hajlamos vagy idealizálni a párodat, és nem vagy képes arra, hogy észrevedd az esetlegese rossz tulajdonságait. Hiába figyelmeztetnek a barátaid, hogy vigyázz, mert az orrodnál fogva vezetnek, te nem hallgatsz rájuk, így előfordulhat, hogy már nem is ketten vagytok a kapcsolatban, hiszen már hónapok óta van egy harmadik is. Ráadásul konfliktuskerülő vagy, szó szerint elszaladsz inkább, ha veszekedésre kerül sor. Partnereddel a kapcsolatotok elején figyelmes vagy, lesed minden kívánságát, azonban ez a lelkesedés rövid idő után lelankad és közönyössé válhatsz vele szemben. Olyan partnerre van szükséged, aki képes téged lerántani a valóságba, még akkor is, ha számodra ez kényelmetlen, valamint maximálisan elfogadja, hogy sokszor érzelmileg hullámzó vagy és kiszámíthatatlan.

(Női Portál)