Vége! Korda György és Balázs Klári meghozta a döntést, nincs tovább

Image: 73486377, A SuperTV2, Hal a tortán címû mûsora. Az adás idõpontja: 2013.05.10. Fotókredit: SuperTV2, Place: Velence, Hungary, License: Rights managed, Model Release: No or not aplicable, Property Release: Yes, Credit: smagpictures.com

Korda György és Balázs Klári néhány héttel ezelőtt még arról beszéltek, hogy minden pénzüket a Korda-villa felújítására költötték. A szálloda vezetéséről ennek ellenére hajlandóak lemondani: úgy döntöttek, hogy az üzletet nevelt lányukra, Alice-ra hagyják.

“Alice-ra hagyjuk a villa vezetését, mi csak az ötleteinkkel, a tapasztala­tainkkal egyengetjük őket. Gyakran jönnek vendégek hozzánk azért, hogy velünk találkozzanak, ilyenkor kedélyesen elbeszélgetünk, közös szelfit készítünk velük. Gyakran érkeznek külföldiek is”

– mondta a Blikknek Korda György, aki ugyan a hotel vezetéséről lemondott, az éneklésnek soha nem fordítana hátat.

“Idén év végén lesz hatvan éve, hogy énekelek. Nem az én műfajom a nyug­díjas életmód, amíg jól bírom, fellépek! Ezt a hatvan évet mindenképp meg kell ünnepelni! Magyarországon és a világon sem énekelt ennyi ideig aktívan egy énekes sem, és számomra óriási boldogság, hogy a koncertjeinkre még mindig rengetegen kíváncsiak. Ma az a valódi sztár, akinek a koncertjéért 9000 forintot kifizetnek az emberek egy jegyért, és megtöltik a csarnokot. Én ezért minden egyes alkalommal hálás köszönetet mondok a rajongóimnak.”

hir24