Na ezért repült az Exek az Édenben-es csóka! Menjen a fenébe az ilyen!

loading...

A Viasat reality-jében már volt alkalom balhéra és kiborulásokra, de az egyik játékos most nagyon rosszul járt azzal, hogy túlitta magát. Versenytársai ugyanis nem nézték jó szemmel Alex botrányos viselkedését, így az első adandó alkalommal kitették a játékból.

A focista srác – aki egyébként Berni exe volt – részegen meztelenkedett, a kádba köpött és belekötött volt barátnőjébe is, amit a társaság vállalhatatlannak minősített.

Számomra nagyon nagy csalódás volt, hogy kiestem, nagyon meglepődtem a többiek döntésén, főleg Ber­nién, mert úgy éreztem, sikerült kicsit közelebb kerülni hozzá. Az emberek véleménye is megosztó, van, aki szerint nem szabad megbánnom semmit, míg mások vállalhatatlanul gáznak tartják, ahogy viselkedtem

– mondta a Blikknek Alex, aki rövid szereplése ellenére is kacérkodik azzal a gondolattal, hogy a médiában épít karriert.

Természetesen elsődleges a futball, de hosszú időt ki kellett hagynom egy keresztszalag-szakadás miatt. Éppen ezért kell B terv, hiszen nem lehet tudni, jön-e sérülés, lesz-e olyan csapat, ahol jól el tudok helyezkedni. Nem tudom, egy műsorvezetői álláshoz megvan-e a képességem.

hir.24