Élete baklövését követte el ismét Madonna...mi lesz így?

 

MET gála: Madonna
loading...

 

Komolyan nem is értjük, valami lehet ilyenkor május első hétfőjén a levegőben, ami igencsak rossz hatással van Madonnára.

Nem kérdés, hogy ő a pop uralkodónője, egy örök ikon, de lássuk be, hogy a MET gálákon hosszú évek óta ő az egyik legkínosabb jelenség. Legyen szó punkról, vagy a kínai divatról, neki sikerül kifognia a leglehetetlenebb szetteket. A Comme des Garcons, mint a MET kiállításának témája tálcán kínálta a lehetőséget, hogy Madonna kiválasszon valami elképesztő darabot, de bár így tett volna, mert akkor legalább tiszteleg a nem mindennapi márka és tervező előtt.

A dizájner és Madonna a MET gála vörös szőnyegén:
Madonna és Jeremy Scott

GETTYIMAGES


Azonban Madonna ehelyett Jeremy Scott tanácsára hallgatott és egy terepszínű Moschino estélyiben érkezett a vörös szőnyegre. A katonás darabhoz még egy katonai kulacsot is hoztak, hogy aztán látványosan kortyolgassanak belőle a bevonuláson. Nos, ez annyira eredeti ötlet volt, hogy Rihanna nem is olyan régen ugyanezt játszotta el. Általában Scott hülyéskedéseit, de azt nem igazán értjük, mit akart ezzel a dresszel, sajnos Madonna ezzel folytatta a MET-gálás vesszőfutását. 

Eredeti ötlet, Madonna a vörös szőnyegen húzza meg a butykost:
Madonna iszogat a vörös szőnyegen

GETTYIMAGES



Teljes ´pompájában´ Madonna katonai estélyije a MET gálán:
Madonna katonai estélyiben
glamour.hu